U N I T E H a.d.  Smederevo, Srbija i Crna Gora

Home

Kontakt

 

  Fabrika kompresora i opreme je savremeni objekat, izgradjen po uzoru na srodne objekte u svetu i predstavlja vodeceg proizvodjaca kompresora u Jugoslaviji.

    Proizvodni i poslovni prostor, sa svom potrebnom infrastrukturom i pratecim objektima, prostiru se na povrsini od oko 20 hiljada metara.Specijalisti konstruktori i projektanti, kao i iskusan proizvodni kadar, danas su u stanju da svim korisnicima ponude najbolja resenja iz sirkog programa koji obuhvata klipne i vijacne kompresore - pokretne i stacionarne.

    Produktivnost, ekonomicnost koriscenja sredstava, kvalitet i dizajn proizvoda danas su u UNITEH-u, fabrici kompresora i opreme Smederevo na svetskom nivou.To potvrudjuje i 10 000-ti komprsor proizveden do 2000 god.

    Nasi kompresori rade bez problema:

SAD, Kini, Nemackoj, Rusiji, Ceskoj, Slovackoj, Bugarskoj, Madjarskoj, Alziru, Libiji, Peruu kao i na svim prostorima bivse Jugoslavije...

    Klipni i vijacni kompresori proizvode se u UNITEH-u  u Smederevu po tehnologiji i u saradnji sa vodecim svetskim firmama u proizvodnji kompresora.Visok tenoloski nivo u proizvodnji koji je osvojen i primenjen, zasnovan je na dugogodisnjem proizvodnom iskustvu i zadovoljava najvise svetske standarde u primeni komprimovanog vazduha kod korisnika sirom sveta.